Helle Lazise .
Forside   Lazise   Foto fra Lazise  

Links

   

         

Vores  datter         

Helle fik brystcanser juli  2010 

Og

       Helle tabte kampen d. 04.07.          2013         

      Helle tabte kampen mod kræften på Marcos 21 årsdag  4/7 og blev så begravet d.6/7 2013.          

Men Helle kæmpede og måtte så til sidst give op !  

Helle fik en meget flot begravelse i Lazise !

"""

Og der blev afholdt en mindehøjtidelighed i Åsted kirke 

for Helle her i Danmark  Søndag d.11/8 - 2013  
Et liv er slut, alt for kort blev det, men et smukkere punktum kunne næppe sættes, som det blev sat i Åsted kirke i Danmark i dag. Tak til alle fremmødte som var med til at vise Helle og hendes familie den sidste ære. 275 personer i Lazise + 122 her i Åsted kirke her i det Nordjyske. Tak for donationer 18.200,00 Kr. som vil gøre stor gavn i den frivillige organition  A. M. O. i Italien  som passede Helle den sidste tid --

 TUSIND TAK -- 

Sommer 2011

Sommer 2012 Lazise

Sommer 2012 Limone

Helle & Marco efterår 2012  Lazise

--------------------------------------------------------------------------------

                               Mange gæster har skrevet bla. dette.                   

Lazise er og har igennem mange år været et samlingspunkt for mange danskere – det er stedet hvor mange er gengangere og år efter år vender tilbage, for at holde deres ferie. Et af de faste mødesteder for mange danskere, har gennem årene været Ristorante Pizzeria Tropical – ikke kun for at få god mad og vin, men også for at sige hej til Helle, Diego, Marco, Jette & Bruno.

Denne hilsen er til Helle , men naturligvis med tanker til Diego, Marco, Jette & Bruno, samt Helles dejlige familie i det nordjyske. Allerede fra starten i 1987 hvor vi lærte Helle at kende, blev hun hurtigt meget populær hos alle der kom på besøg. Helle var et livstykke, det mest fantastiske og hjælpsomme menneske vi nogensinde har mødt. Hun var i den grad en ven i nøden for alle og enhver, alle danskere der havde det mindste problem, kunne regne med hendes hjælp. 

Hun kunne være svær at lave aftaler med, for Helle var indrettet sådan, at hun kunne se ud over sin egen næsetip og gerne satte sig selv i anden række – hvis nogen havde brug for hende, så var hun klar – også hvis det betød at hun blev forsinket til en anden aftale.

Helles omsorg og hjælpsomhed overfor andre var enorm - hun ville gerne gøre alle glade og tilfredse, selvom hun ikke altid havde tid eller kræfter til det. Vi håbede alt det hun havde gjort for andre, ville komme mangfoldigt tilbage til hende, da hun havde brug for det – det fortjenete hun i den grad!

For snart 1 år siden, i slutningen af juni 2013, fik vi desværre dårligt nyt fra Lazise, vores kære Helle var alvorligt syg, hendes cancer var blevet så alvorlig at lægerne havde opgivet hende. Denne udmelding kom ikke i første omgang, men hele hendes nærmeste familie fra Danmark, tog derned for at være sammen med hende i tilfælde af hvad der kunne ske. Helles søster Mette og niece Ida, nåede akkurat at komme til Lazise med vores hjælp, inden det var for sent. Den 4. juli – på Marco´s 21 års fødselsdag, fik vi den triste opringning – Helle var ikke vågnet.

Vi har mistet en helt igennem fantastisk person som vi betragtede som et ekstra familiemedlem – det sluttede efter næsten 27 års venskab. Allan tog det først mulige fly til Milano for at deltage i begravelsen – det var en frygtelig lang flyvetur med alle tankerne…Det er nu et år siden – Helle nåede kun at blive 49 år – hun skulle have været fejret i august hvor hun ville være fyldt 50 år. Sådan blev det desværre ikke.

Lazise vil stadig blive besøgt af os og en masse andre, men der vil altid mangle noget – Helle du er i vores tanker.

Til alle dem der gennem tiderne har søgt og fået hjælp hos Helle – hvis I vil sende Helle en tanke, så støt Kræftens Bekæmpelse – www.cancer.dk - der er brug for alles støtte.

Æret være Helles minde. Fam. Steen, Danmark

------------------------------------------------------------------------------

Vel hjemme igen. Vi vil endnu engang sige tak for en dejlig ferie i Lazise, omend den fik et sørgeligt skær over sig pga. Helles dødsfald. Tak for din måde og holde os orienteret på under Helles sygdom, og ros til dig for det som står på hjemmesiden nogle gange siger billeder mere end ord. Vi nåede ikke og fik hils af med Diego med du må endelig hilse ham og Marco, trods de mørke skyer der har præget dem i lang tid håber vi at de finder en lysning i hverdagen så de kan komme videre i deres liv. Jeg kan se på hjemmesiden at der bliver afholdt en mindehøjtidelighed søndag d. 11 august kl. 1600, her vil Kirsten og jeg meget gerne deltage, så vi kommer.     De bedste hilsener Kirsten & Ole Middelfart.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Med venlig hilsen 

 Inge & Poul & Diego & Marco Mette & Ida

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse det kan du også se  www.cancer.dk

Til  Forside